marți, 29 decembrie 2020

Distrugem totul pentru o minciuna

 

„Am închis tot Cornwall-ul pentru doar trei persoane din spital”


O angajata a Sistemului National de Sanatate din UK (NHS) a demisionat, spunând publicului ce se întâmplă cu adevărat în spatele ușilor închise din spitalele NHS.

Shelley Tasker, 43 de ani, asistentă medicală la spitalul Treliske, care face parte din Royal Cornwall Hospitals NHS Trust spune că au fost săptămâni cand nu avea de lucru, deoarece nu erau pacienți, desi NHS pretindea ca pandemia este la nivel maxim. Niciunul dintre saloane nu era plin de pacienți cu Covid și nu sunt nici acum.

Ea recunoaste că afirmațiile cum că sistemul de sanatate este coplesit sunt mincinoase!

Shelley își începe discursul spunând: „Desi mi-a placut serviciul meu,din pacate astazi demisionez.

Ea spune: „Oricât am iubit mereu NHS-ul nostru, nu mai este NHS-ul nostru. Este condus de guvernul corupt și de oamenii care conduc această companie.

Am făcut ceva interzis. Vineri am făcut un PrintScreen, care arată cifrele a câte persoane sunt în spitalul Treliske cu Covid și am distribuit-o, deoarece acestea ar trebui să fie informații publice. Oamenii trebuiau să vadă acele cifre. Nu m-am supus ordinelor și am împărtășit informații confidențiale pe care oamenii trebuie să le vadă. 


Ea a continuat să susțină că gripa și Covid-ul sunt acum înregistrate ca „același lucru” pe certificatele de deces.

„Vă pot spune vineri la Treliske că erau trei persoane cu Covid. Nu există decese suplimentare. Trei - și asta in spitale: Treliske, West Cornwall și Hayle. Decesele totale din aceste trei spitale în șapte luni sunt de 76 de persoane - adică, pentru zece persoane pe lună ne-au închis.

Datele oficiale par să susțină punctul ei de vedere - au fost doar patru persoane cu virusul care au primit îngrijiri la Royal Cornwall Hospitals NHS Trust pe 29 octombrie.


Vorbind despre cifrele pe care guvernul le prezintă publicului, Shelley a susținut: 

Sunt minciuni. Au închis toată regiunea Cornwall pentru doar trei persoane internate în spital, despre care se presupune că au COVID. Câți oameni vor muri din cauza asta?

Chiar și în timpul vârfului primului val de coronavirus din Marea Britanie, pacienții cu Covid-19 nu au reprezentat niciodată mai mult de 30% din totalul pacienților din spital și zeci de mii de paturi libere au rămas neutilizate în primăvară.

„Există o agendă masivă aici și oamenii trebuie să înceapă să-și dea seama”.

Mulți oameni au inceput sa puna intrebari si sa nu mai creada fara sa cerceteze. Lucrurile nu mai pot continua asa

„O mulțime de oameni au inceput să vorbească, există mulți medici și asistenți medicali incep sa vorbeasca si sa faca dezvaluiri. Li se pun interdictii, trebuie sa isi caute avocati etc.


Shelley continuă să susțină că oricine crede că lockdown-ul / carantina va face vreo diferența  „greșeste”.

„Economia noastră se va prăbuși, firmele mici si mijlocii, oamenii vor muri de foame”, spune ea.“Credeti că va dura doar o lună? 


„Dacă cineva moare în termen de 28 de zile de cand a fost diagnosticat cu Covid, certificatul de deces va scrie acest lucru”, explică ea. „Nu mai vedeti cazuri de gripa. Unde au disparut?'

Testele PCR nu au fost concepute pentru diagnosticarea acestei boli - 94 la sută dintre ele sunt fals pozitive. 

Ea continuă: „Distanțarea socială? Nu este nimic social în acest sens. Câți oameni au murit din cauza blocării pentru că nu au mai avut parte de tratamentele de care aveau nevoie ?(Cancer, diabet etc.)

Am un prieten a cărui mamă s-a sinucis. Când se va termina asta?

Ei provoaca mai mult rau închizând țara și spitalele decât menținându-le deschise.

Lasati naibii distanța socială! Trebuie să ne luptăm, sa ne luam vietile inapoi!


Experti de top afirma:

Spitalele NU sunt mai aglomerate decât în ​​mod normal, cei care vorbesc sunt reduși la tăcere și există spitale Covid goale

NHS nu a fost niciodată pe cale să fie copleșit de pacienții cu coronavirus în această iarnă, dar guvernul a fost forțat să instaureze lockdown-ul / carantina / situatia de urgenta din cauza asa-numitilor consilieri științifici 

Ei au susținut că secțiile nu sunt mai ocupate decât sunt în mod normal în această perioadă a anului și că o mare parte din persoanele care au fost tratate pentru Covid-19 erau fie deja în spital când au contractat virusul, fie ar fi fost internate din alte motive.

Profesorul Carl Heneghan de la Universitatea Oxford, expert în medicină bazată pe dovezi și care practică medicul de familie, a declarat că analiza sa a sugerat că o cincime dintre pacienții infectați din NHS au dobândit virusul în spital, ceea ce înseamnă că deja luau un pat înainte de a contracta boala.


NHS Anglia are la dispoziție aproximativ 140.000 de paturi - inclusiv capacitatea la cele șapte spitale Nightingale construite în timpul primului val și mii de paturi comandate din sectorul privat - și în prezent sunt doar putin peste 10.500 de pacienți cu gripa Covid-19 în spitalele sale. Înseamnă că persoanele cu aceasta gripa ocupă mai puțin de 10% din capacitatea generală a serviciului de sănătate.

Documentele dezvaluite sugerează că NHS la scară națională tratează de fapt mai puțini pacienți decât erau anul trecut. Doar 84% din toate paturile de spital au fost ocupate marți în toată țara, potrivit documentului, care este mai mic decât 92% înregistrat în toamna anului 2019.

Atât profesorul Sikora, cât și profesorul Heneghan au afirmat că serviciul de sănătate este supus presiunii în fiecare iarnă din cauza altor boli sezoniere - pentru ca are cele mai putine paturi din Europa raportat la populatie.

Si totuși reușește să se descurce fără a fi nevoie ca UK să adopte masuri dure.

Un alt medic senior de terapie intensivă NHS a făcut comentarii similare cu MailOnline, dar a susținut că au fost reduse la tăcere de șefii din domeniul sănătății, care i-au amenințat cu măsuri disciplinare dacă ar contrazice datele spitalului folosite pentru a justifica blocarea.

Unul a spus acestui site web: „Este viziunea mea personală că nu era nevoie de blocare în acest moment, datele pe care le-au folosit au fost eșantionate convenabil. Motivul oficial din partea Guvernului va fi să se asigure că oamenii sunt în siguranță și că viețile sunt salvate, dar cred că adevăratul motiv este că nu vor să primească aceleași critici pe care le-au făcut prima dată.


Primul lockdown / carantina / stare de urgenta, a avut un efect catastrofal asupra asistenței medicale peste tot. Au fost cu 27 de milioane de programari mai puține decât în ​​mod normal, ceea ce a dus la agravarea altor afecțiuni, cum ar fi astmul și diabetul.


Zeci de mii de oameni, bolnavi de cancer,nu au mai mers la controlul și au existat alte sute de decese din cauza atacurilor de cord. Aproape un milion de oameni și-au pierdut locurile de muncă anul acesta și, la anul, dupa terminarea ajutorului de stat, se așteaptă să fie si mai multi.


Documentele dezvaluite au arătat că unitățile de terapie intensivă nu sunt mai aglomerate decât în ​​mod normal în această perioadă a anului. Cifrele arată că există încă 15% „capacitate de rezervă” în întreaga țară - destul de normal pentru această perioadă a anului.


Profesorul Heneghan, referindu-se la medicii care ar fi fost cenzurați de șefii NHS pentru că s-au pronunțat împotriva lockdown-ului, a spus: „Ceea ce mă îngrijorează este lipsa de transparență care permite oamenilor din NHS să iasa si sa prezinte informatii despre ceea ce se întâmplă. Este inacceptabil. 

„Intr-o democrațe adevarata oamenii trebuie lasati să spună adevărul, iar acest lucru ne este refuzat. Dacă nu avem asta, nu avem o democrație funcțională.


În fiecare iarnă, serviciul de sănătate este pus sub presiune, deoarece oamenii tind să se îmbolnăvească de o serie de alte boli și au nevoie de îngrijire pe măsură ce se apropie vremea rece.

Profesorul Sikora prezice că „cel puțin jumătate” din cei 10.300 de pacienți cu Covid-19 aflați în spital acum ar fi acolo oricum, pentru alte afecțiuni - deși nu există date care să stocheze afirmațiile sale.

El a declarat pentru MailOnline: „Mulți pacienți au Covid, dar sunt în spital pentru că erau bolnavi înainte [de a primi virusul]. Oamenii cu comorbidite vin întotdeauna iarna, de când sunt student la medicină.

Amintiți-vă că acești oameni ar putea avea boli de piept, de inimă și alte afecțiuni subiacente, un rezultat PCR pozitiv nu înseamnă că au fost spitalizați pentru Covid.

„Sunt medic de zeci de ani, acest lucru nu diferă de un an normal. Uneori a trebuit să închidem operațiile pentru a face loc mai multor pacienți în timpul lunilor de iarnă, cu mult înainte de Covid.


Profesorul Carl Heneghan de la Universitatea Oxford (stânga) și renumitul profesor oncolog Karol Sikora au susținut că secțiile nu sunt mai ocupate decât sunt în mod normal în această perioadă a anului și că o mare parte din persoanele care au fost tratate pentru Covid-19 erau fie deja spitalizate când au prins virusul sau ar fi fost admis din alte motive


SAGE - Grupul consultativ științific al guvernului pentru situații de urgență - a avertizat guvernul că NHS este pe cale să fie complet copleșit până la sfârșitul acestei luni. Prognoza uriașă a fost făcută folosind modele matematice care erau depășite de o lună și cu intervale ridicate de încredere scăzute.

Predicția a fost contestată de atunci de oameni de știință și medici de top care spun că modelarea nu anticipează cât de eficient ar fi sistemul de blocare pe trei niveluri.

Profesorul Heneghan a spus: „Modelarea a fost complet inexactă. Dar, odată ce premierul este prezentat într-un scenariu atât de sumbru, devine imposibil să acționăm cu orice altă situație decât blocarea.

„Este imposibil să luați decizii dacă aveți modele care sunt depășite cu o lună. Primim cuvinte de „presupuneri, scenarii, proiecții” - dar oamenii de știință nu pot prezice cu mai mult de șase săptămâni înainte cu orice precizie ”.


NHS a fost aseară readus la cel mai înalt nivel de alertă, în așteptarea unui val de internări în spitalul coronavirus în săptămânile următoare.

Sir Simon Stevens, directorul executiv al NHS Anglia, a susținut că trecerea la nivelul patru a fost ca răspuns la „situația gravă care urmează”.


O trecere la nivelul patru înseamnă că șefii din domeniul sănătății cred că există o amenințare reală că un aflux preconizat de pacienți cu Covid-19 ar putea începe să forțeze închiderea altor servicii vitale în întreaga țară.

Cu toate acestea, documentele divulgate miercuri au dezvăluit că unitățile de terapie intensivă nu au fost mai ocupate decât în ​​mod normal în această perioadă a anului 


În prezent, există doar sub 10.300 de pacienți cu Covid-19 în secții generale și acute în spitalele NHS din Anglia, arată datele oficiale. Aceasta înseamnă că pacienții cu Covid-19 reprezintă aproximativ 10% din toate paturile disponibile.


https://www.dailymail.co.uk/femail/article-8916871/Whistleblower-NHS-worker-reveals-whats-REALLY-going-NHS-hospitals.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu