marți, 29 decembrie 2020

POVESTEA ANTIPOLIO ȘI CAM CÂT DE SIGURĂ E VACCINAREA

 Mereu auzim ca principal exemplu provaccinare despre extraordinarul succes al vaccinului antipolio. Numai că cei care aduc argumentul omit să vă spună toată povestea.

Pe 12 aprilie 1955 epidemiologul Jonas Salk este numit „făcător de minuni” pentru inventarea vaccinului antipolio. El își brevetează invenția fără nicio pretenție financiară, ca să maximizeze distribuția sa globală. Începe o cursă mondială a vaccinării antipolio cu produsul dr. Salk.
În aceeași lună aprilie 1955, peste 200.000 de copii din cinci state ale SUA sunt vaccinați antipolio.
În câteva zile, sute de copii dau semne de paralizie.
În decurs de o lună este abandonat primul program de vaccinare în masă împotriva poliomielitei.
Investigațiile ulterioare au arătat că vaccinul fabricat de Cutter Laboratories a avut efect invers: a provocat 40.000 de cazuri de poliomielită (20% dintre vaccinați), a omorât 10 copii și i-a lăsat pe alții 200 cu diferite grade de paralizie.

Acest dezastru de la începutul campaniei de vaccinare antipolio a fost numit ”incidentul Cutter”.
Pe de o parte a dus la reglementarea federală a vaccinurilor. (Pentru vaccinul antiCovid nu există nicio reglementare de siguranță).
Pe de altă parte, tribunalele americane au decis inițial ca producătorul să plătească daune către victimele vaccinului... și au început procese nesfârșite. (Drept urmare vaccinurile au fost printre primele produse medicale eliminate din instanțe).
În 1986, pentru a proteja producătorii de vaccinuri de litigii, Congresul SUA a votat National Vaccine Childhood Injury Act. Legea prevede că statul american plătește pentru cei afectați de vaccinurile produse de companii private. Aceeași lege a instituit sistemul VAERS, de raportare a reacțiilor adverse.
4,5 miliarde $ e suma plătită la data de 1 decembrie 2020, de guvernul SUA, către peste 7600 de victime ale vaccinării obligatorii. Și ăsta e doar vârful aisbergului fiindcă abia a 10-a parte dintre cei care suferă în urma vaccinării au mers în instanță. În realitate sunt zeci de mii de victime.

Astea sunt fapte și cifre.
Întrebarea logică 1: dacă vaccinurile sunt așa de sigure de ce guvernul SUA a plătit aceste sume enorme pentru pagubele vaccinării?
Întrebarea logică 2: de ce producătorii sunt protejați prin acest tip de legi prin care de fapt tot contribuabilii plătesc daunele aduse de vaccinuri?

Și o poveste, a răzgândirii unui om care a făcut o școală clasică de medicină. Bob Zajac este un pediatru care era convins că vaccinurile sunt sigure. Asta până a observat ce probleme au pacienții lui supravaccinați. A început să studieze și... a ajuns în tabăra cealaltă. Azi, clinica lui dispune de toate vaccinurile recomandate dar informează părinții asupra posibilelor efecte adverse, cu exemple din practica medicală. Decizia vaccinării revine exclusiv părinților. Din cauza ratei scăzute de vaccinare, datorate informării corecte a pacienților, clinica dr.Zajac pierde bani mulți. Big Pharma și companiile de asigurări nu recompensează astfel de medici, dimpotrivă.

Mai jos aveți un link cu peste 240 de medici care pun la îndoială siguranța vaccinurilor.

Mai aplicat, un alt link cu opiniile a 12 medici care contestă vaccinarea modernă.

Last but not least - un link cu medicii care vă sfătuiesc categoric să evitați vaccinul antiCovid.

(preluare de la Cristian Niculescu, https://www.facebook.com/niculescu.cristian.96 )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu